نمای کارخانه تولید لوازم خانگی می تواند نمای شیشه ای کرتین وال باشد؟

نمای ساختمان یکی از قسمت های مهم است که نقش بسیار مهمی در زیبایی ساختمان کارخانه خواهد داشت. نمای ساختمان کارخانه را می توان به کمک مصالح مختلف طراحی و اجرا کرد. استفاده از زاویه های متفاوت، انواع ریتم های افقی و عمودی و مواد و مصالح مختلف برای طراحی نمای ساختمان کاربرد بسیاری دارد. یکی از بهترین و جدیدترین نماهای قابل استفاده و حتی کارآمد برای ساختمان های کارخانه ای و صنعتی مختلف نمای کرتین وال است. نمای مذکور در زمره نماهای مدرن و نوین است که برای ساختمان های مختلف اعم از اداری، تجاری، آموزشی و غیره مورد استفاده قرار می گیرد. اجرای کرتین وال بسیار اهمیت دارد. در صورتی که نصب و اجرای کرتین وال توسط نصاب ماهر و متخصص انجام شود کاربر می تواند از مزیت های آن بهره مند گردد.

نمای شیشه ای کرتین وال به عنوان یکی از روش‌های مدرن و زیبا برای تزیین و آراسته کردن دیوارهای ساختمان‌ها، به ویژه کارخانه‌های لوازم خانگی، بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

این نوع نمای شیشه ای با استفاده از شیشه‌های شفاف و مقاوم، به دلیل ظاهری شفاف و زیبا، به سرعت محبوبیت خود را افزایش داده و به عنوان یک گزینه مناسب برای آراسته کردن نمای کارخانه مورد توجه قرار گرفته است.استفاده از کرتین وال در کارخانه‌های تولید لوازم خانگی، علاوه بر ایجاد یک ظاهر زیبا و مدرن، می‌تواند به بهبود نورپردازی و افزایش نور طبیعی در داخل ساختمان کمک کند. با نصب نمای شیشه ای کرتین وال در دیوارهای کارخانه، امکان دسترسی به نور خورشید و ایجاد یک محیط روشن و دلپذیر برای کارکنان و کارخانه‌داران فراهم می‌شود.با توجه به مزایای بیان شده، استفاده از نمای شیشه ای کرتین وال در کارخانه‌های تولید لوازم خانگی به عنوان یک روش مدرن و کارآمد برای آراسته کردن دیوارها و بهبود نورپردازی، بسیار توجیه‌پذیر به نظر می‌رسد. این روش نه تنها به زیبایی و جذابیت دیوارها افزوده بلکه به بهبود محیط کار و افزایش بهره‌وری در کارخانه نیز کمک می‌کند.

در ادامه به توضیحات بیشتری درباره نمای کرتین وال شیشه ای می پردازیم. نمایی که می تواند زیرسازی فلزی داشته باشد و پوشش زیرسازی های فلزی آن از ضد زنگ اپوکسی و زینک فسفات اپوکسی استفاده گردد.

نمای کرتین وال ساختمان کارخانه

نمای کرتین وال ساختمان کارخانه

نمای شیشه ای یا نمای کرتین وال

نمای کرتین وال را با عنوان نمای  شیشه ای نیز می شناسند. همانطور که میدانید این نما یکی از نماهای مدرن است که برای ساختمان های مختلف می توان از آن استفاده کرد. مزیت های فوق العاده ای که این نما دارد موجب شده تا روز به روز استفاده از آن افزایش یابد. کرتین وال سازه ای خود ایستا است. در واقع برای نصب و اجرا نیازمند بدنه اصلی ساختمان نمی باشد. بنابراین وزن تمام سازه های به کار رفته در نصب این نما بر روی ساختمان نخواهد بود. به همین دلیل در صورت استفاده از این نما، وزن ساختمان جدا و وزن نما نیز کاملا جدا خواهد بود. لامل ها، شیشه ها، آلومینیوم ها و دیگر اجزای به کار رفته در اجرای کرتین وال به طور جداگانه روی زمین نصب شده و به وسیله رابط هایی به ساختمان متصل خواهند شد.

کرتین وال

کرتین وال

انواع کرتین وال کدامند؟

همانطور که در بالا ذکر کردیم نمای کرتین وال یکی از نماهای نوین و مدرن مانند سایر نمای های جدید از جمله نمای ترکیبی آجر و سرامیک است. اجرای کرتین وال میتواند هم برای ساختمان های بلند و هم برای ساختمان های کوتاه مورد استفاده قرار گیرد. نمای کرتین وال در اشکال مختلف و متفاوت در بازار وجود دارد که کاربر با توجه به سلیقه خود و نوع نیازی که دارد می تواند مناسب ترین آن ها را انتخاب کرده و استفاده کند. برای اجرای کرتین وال لازم است شناخت کافی و درست از این نما و اجزای سازنده آن داشته باشیم. به طور کلی اجرای کرتین وال های مختلف، متفاوت بوده و نیاز به نصاب متخصص و ماهر دارد. انواع کرتین وال یا دیوار شیشه ای به شرح زیر می باشند.

  • کرتین وال های فریم لس frameless curtain wall
  • کرتین وال های فیس کپ face cap curtain wall
  • کرتین وال های سمی فریم لس semi frameless curtain wall
  • کرتین وال های یو چنل U channel curtain wall
دیوار شیشه ای

دیوار شیشه ای

اجرای کرتین وال

برای دانستن چگونگی اجرای کرتین وال لازم است توضیحاتی در مورد اجزای سازنده آن به ویژه لامل ها ارائه دهیم. لامل نوعی سازه ساخته شده از آلومینیوم است که در کرتین وال استفاده می شود. لامل ها را می توان در دو دسته کلی که شامل لامل های عمودی و افقی می شوند جای داد. لامل های عمودی را مولیون و لامل های افقی را ترنسم نام می دهند. با توجه به انواع ذکر شده برای لامل ها می توان چنین ذکر کرد که نصب و اجرای آن ها در دو جهت عمودی و افقی انجام می شود. سطح مقطع این سازه به شکلی طراحی و ساخته می شود که امکان قرار دادن لامل ها در شیارهای مخصوص تعبیه شده روی آن ها وجود دارد.

در هنگام اجرای کرتین وال لازم است به جنس لامل ها توجه داشت. عمدتا لامل ها را از آلیاژهای فلز آلومینیوم تهیه می کنند. آلیاژهای به کار رفته برای ساخت لامل ها معمولا سبک و مقاوم هستند. به طور کلی لامل ها می بایست یک سری ویژگی ها داشته باشند که برای نصب و اجرای کرتین وال مناسب باشند. در طراحی این سازه به گونه ای عمل می کنند که در صورت قرار دادن لاستیک های مخصوصی از هدر رفت انرژی جلوگیری خواهد شد. این لاستیک های خاص را EPDM می نامند. با توجه به آن چه ذکر کردیم این سازه به گونه ای عمل می کند که به عنوان عایق انرژی شناخته می شود. علاوه بر عایق انرژی این سازه عایق صدا، عایق حرارت و عایق رطوبت نیز می باشد.

اجرای کرتین وال

اجرای کرتین وال

از جمله معتبر ترین شرکت ها در ساخت و اجرای نمای کارخامه مدرن از جمله نمای کارخانه تولید لوازم خانگی می توان به شرکت نمای مدرن آراد www.aradfacade.com اشاره نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست